Рахунок на мільйони: Фіскали розповіли, скільки штрафів вдалося "зібрати" за єврономери

Всі гроші стягувалися із порушників за результатами розгляду справ, складених щодо порушень, передбачених статтями 470, 481 Митного кодексу.

Ілюстрація: newsone.ua

До Державного бюджету з штрафів за єврономери тільки в 2017 році надійшло 38 млн гривень. Про це заявив директор департаменту організації протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Василь Поїзд Державної фіскальної служби, повідомляють Патріоти України.

За його словами, всі гроші стягувалися із порушників за результатами розгляду справ, складених щодо порушень, передбачених статтями 470, 481 Митного кодексу.

"У разі виявлення порушення митних правил, зокрема при ввезенні транспортних засобів у режимі тимчасового ввезення або транзиту, складаються протоколи про порушення митних правил. За результатами розгляду справ про порушення митних правил особи притягаються до відповідальності у вигляді штрафу", - заявив співробітник ДФС.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...