"Раніше перевозили вугілля, а тепер - ізмаїльчан?": У мережі розповіли про умови в поїзді "Укрзалізниці"

Найбільше вразило пасажира вугілля в місцях для багажу та дерев'яні вікна з щілинами в палець.

Жахливі умови у вагоні "УЗ". Фото: соцмережі.

У мережі сміються над умовами для пасажира поїзда "Укрзалізниці", який прямував в Ізмаїл. Відповідні фотографії опублікували на сторінці спільноти "Чорний список Ізмаїл" Facebook, передають Патріоти України.

"Вугілля в місцях для багажу, дерев'яні вікна з щілинами в палець, з яких вчувається протяг, ну і туалет - для чогось над умивальником два крана, напевно гаряча-холодна вода", - написав очевидець. Далі він запропонував свої варіанти, для чого потрібне вугілля у вагоні. "Контрабанда, безцінне вугілля Донбасу, того, яке по 8000 грн; вугілля для парового двигуна, що приводить в рух "паровоз"; афро-американське сувенірне вугілля, кожен пасажир може взяти вуглик на пам'ять; вугілля для обігріву вагона, щоб не замерзнути від протягів; вугілля використовується як наповнювач вагона, так як під дією аеродинамічних сил вагон на швидкості може злетіти як літак", - додав очевидець.

В коментарях обурилися ситуацією. "Таке враження, що спеціально створюють нестерпні умови для измаїльчан", - зазначили в мережі. "Очевидно раніше ці вагони перевозили вугілля з Донбасу, а тепер – измаїльчан", - додали користувачі.


Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...