Раптово відчув запах диму: У Запоріжжі рятувальник самотужки виніс пенсіонерку з палаючої квартири (відео)

Бабусю забрали до лікарні, якийсь час за нею наглядатимуть лікарі.

Рятувальник Ігор Гаврилов. Фото: 24 канал.

Рятувальник Ігор Гаврилов із Запоріжжя у свій вихідний чоловік врятував від пожежі літню сусідку. Він самотужки витяг з вогню 85-річну бабцю, яка безпорадно задихалася в диму, передають Патріоти України.

Ігор Гаврилов мешкає у багатоповерхівці в центрі Запоріжжя. У свій вихідний був вдома, і раптом в обід відчув запах диму. Згодом зрозумів - це горить квартира його 85-річної сусідки.

Бабуся мешкає сама, тому Ігор зреагував миттєво – викликав колег, відімкнув електрику у будинку. І, почувши крики про допомогу старенької у сусідньому помешканні, поліз до неї через балкон.

"Вибив її вікно на балконі, переліз, пройшов всю квартиру, дійшов до вхідних дверей, відчинив двері, вийшов, два вдихи зробив, і зайшов назад. Жінка перебувала в положенні сидячи в кімнаті біля вогнища. Я взяв її на руки і вийшов на свіже повітря", – розповів рятувальник Ігор Гаврилов.

На місце одразу ж приїхали медики і три пожежні машини. Ймовірно, причиною займання стало коротке замикання. "На площі 5 квадратних метрів горіли домашні речі. Причина пожежі з'ясовується. Попередня причина – скоріше за все, замикання електропроводки", – сказав начальник координаційного центру ДСНС у Запорізькій області Олександр Сичов.

Бабусю забрали до лікарні, якийсь час за нею наглядатимуть лікарі. Рятувальники ж радіють, що змогли врятувати ще три життя. Адже слідом за пенсіонеркою, винесли з вогню ще й трьох новонароджених кошенят.

Джерело: 24 канал

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...