Раптово відчув запах диму: У Запоріжжі рятувальник самотужки виніс пенсіонерку з палаючої квартири (відео)

Бабусю забрали до лікарні, якийсь час за нею наглядатимуть лікарі.

Рятувальник Ігор Гаврилов. Фото: 24 канал.

Рятувальник Ігор Гаврилов із Запоріжжя у свій вихідний чоловік врятував від пожежі літню сусідку. Він самотужки витяг з вогню 85-річну бабцю, яка безпорадно задихалася в диму, передають Патріоти України.

Ігор Гаврилов мешкає у багатоповерхівці в центрі Запоріжжя. У свій вихідний був вдома, і раптом в обід відчув запах диму. Згодом зрозумів - це горить квартира його 85-річної сусідки.

Бабуся мешкає сама, тому Ігор зреагував миттєво – викликав колег, відімкнув електрику у будинку. І, почувши крики про допомогу старенької у сусідньому помешканні, поліз до неї через балкон.

"Вибив її вікно на балконі, переліз, пройшов всю квартиру, дійшов до вхідних дверей, відчинив двері, вийшов, два вдихи зробив, і зайшов назад. Жінка перебувала в положенні сидячи в кімнаті біля вогнища. Я взяв її на руки і вийшов на свіже повітря", – розповів рятувальник Ігор Гаврилов.

На місце одразу ж приїхали медики і три пожежні машини. Ймовірно, причиною займання стало коротке замикання. "На площі 5 квадратних метрів горіли домашні речі. Причина пожежі з'ясовується. Попередня причина – скоріше за все, замикання електропроводки", – сказав начальник координаційного центру ДСНС у Запорізькій області Олександр Сичов.

Бабусю забрали до лікарні, якийсь час за нею наглядатимуть лікарі. Рятувальники ж радіють, що змогли врятувати ще три життя. Адже слідом за пенсіонеркою, винесли з вогню ще й трьох новонароджених кошенят.

Джерело: 24 канал

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...