Раша, гудбай: Дочки депутата Держдуми від партії Путіна не хочуть повертатись з Британії (фото, відео)

​"Єдинорос" обіцяв, що після навчання за кордоном його діти повернуться до Росії, але вони цього не зробили.

Діти "єдинороса" Сергія Желєзняка з Британії повертатися не будуть. Фото: сайт Олексія НавальногоДоньки депутата російської Держдуми від "Єдиної Росії" Сергія Железняка, відомого своєю затятою антизахідною риторикою, навчаються і працюють у Великобританії, а одна з них навіть вийшла заміж за шотландця й незабаром може отримати британське громадянство. Про це йдеться в розслідуванні Фонду боротьби з корупцією, заснованого Олексієм Навальним, передають Патріоти України.

У 2012 році Сергій Железняк обіцяв, що обидві його доньки після навчання в Британії повернуться до Росії і "будуть тут жити, працювати, приносити користь країні та суспільству". При цьому він не бачив нічого непатріотичного в тому, що вони навчаються закордоном.

Як виявилося, старша дочка депутата Анастасія закінчила навчання в університеті Queen Mary в Лондоні, а у 2014-му поступила на магістратуру до іншого престижного лондонського університету King's College, який закінчила з відзнакою. Під час навчання вона влаштувалася працювати асистентом продюсера на телеканал "Бі-Бі-Сі".

Буквально відразу після закінчення магістратури Анастасія Железняк вийшла заміж за свого колегу-шотландця і змінила прізвище на МакКлімонт. Олексій Навальний зазначив, що скоро донька російського депутата матиме право отримати британський паспорт.

Молодша дочка Сергія Железняка Єлизавета теж живе й працює в Лондоні. Вона закінчила англійську школу, зараз поєднує навчання з роботою, працюючи художником-ілюстратором.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...