"Растиковая Федераска": Мережу насмішила присяга американського друга ватажків "ДНР-ЛНР" у Росії (відео)

Американець не дуже заморочувався із правильною вимовою назви держави та взагалі російських слів.

Боєць ММА Джефф Монсон отримав російський паспорт, що розсмішило соціальні мережі, передають Патріоти України.

Під час присяги американець неправильно вимовив назву Російської Федерації, вимова збережена: "Я, Джеффри Уильям Монсон добровоно и осознао принимаю паставой Растиковой Федераски".

"Йому навіть по**й на назву країни, громадянство якої він отримує! Ви думаєте, це він клоун, а для нього клоуни - це все ви!" - жорстко прокоментували цю подію в Тwitter Дядечко Шу.

"Країна, яка будує своє майбутнє - видає громадянство фахівцям, інженерам, лікарям, які зможуть в перспективі зробити внесок в економіку", "Обміняли Павла Дурова на цього", "Раска федераска", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, що раніше Монсон відвідував окуповану територію Донбасу і зустрічався з ватажками терористичної організації "ДНР".

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...