Разом з мамою: Джамала поділилась зворушливими фото з сімейного архіву

Фото: ЗМІ

Відома українська співачка Джамала мило привітала маму з днем народження, розмістивши допис на сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Знаменитість, яка готується до появи первістка, оприлюднила світлини зі свого весілля. На фото Джамала показала своїх близьких: маму, сестру та батька. Так зірка мило привітала свою неньку з днем народження.

"У мене найкраща мама на всій планеті Земля! Порадниця, захисник, наставник, критик, "хвалитель", можна перераховувати безкінечно. Я тебе дуже люблю! Здоров'я тобі, матусю! Обожнюю тебе!" - зворушливо написала Джамала.

До привітання приєднались прихильники співачки, які в коментарях до допису попросили передати вітання матері зірки. Окрім весільних фото, співачка також показала світлини із сімейного архіву, які досі ніде не публікувала.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...