Рекорд для Гіннесса забезпечено: Як виглядає найбільш екстремальний магазин світу, і що він там забув (фотофакти)

Цікаво, що власник не скористувався своїм монопольним становищем. І ціни в крамничці цілком "приземлені".

На стрімкій скелі в китайській провінції Хунань відкрився магазин для любителів екстремального відпочинку. Асортимент крихітної лавочки складається з води і різноманітних закусок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Магазин знаходиться на популярному скелелазному маршруті серед мальовничих гір Національного геологічного парку Шініучай. Невелика дерев'яна конструкція закріплена на висоті 100 метрів над землею. До неї веде спеціальні сходи в скелі.

Тут екстремали можуть купити воду, енергетичні напої, печиво, поживні батончики і хліб. Розраховуються за товари як готівкою, так і за допомогою мобільного додатку.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...