Рецепт від скреп: Улюблений комік рашистів задля економії коштів здасть квартиру в оренду разом з екс-дружиною

Ще до розлучення артистів стало відомо, що заборгованість за ЖКП у квартирах, що належать парі, досягла півмільйона рублів.
Євген Петросян і Олена Степаненко. Фото: скріншот з відео.

У Москві відбулося засідання суду про розподіл майна гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко. Після засідання адвокат Петросяна Сергій Жорін виступив із заявою про квартиру свого підзахисного, де проживає його колишня дружина, передають Патріоти України із посиланням на видання "Комсомольская правда".

За словами юриста, коштів на тих рахунках Петросяна, які не були арештовані в ході процесу по розділу майна, не вистачає на те, щоб оплачувати комунальні витрати в квартирі, де досі проживає Олена Степаненко.

"Ми в суді запропонували представнику Степаненко платити самій за себе, проте ми отримали відмову. Після цього Євген Ваганович прийняв рішення здати цю квартиру в оренду для того, щоб мешканці змогли окупати не тільки ту комуналку, яка там є, але й щоб вистачало на життя самій Степаненко. І він готовий здати цю квартиру з народною артисткою, яка живе там, найближчим часом", - заявив Жорін. Ще до розлучення артистів стало відомо, що заборгованість за ЖКП у квартирах, що належать парі, досягла півмільйона рублів. Як підкреслював адвокат Петросяна, левова частка цієї заборгованості відноситься до квартири в центрі Москви, у якій проживає Степаненко.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...