Революція тільки почалася: Порошенко запевняє що він, як і раніше, з народом (відео)

Говорити про завершення революції можна буде лише після виконання програми європейських змін.

Петро Порошенко.

Президент України Петро Порошенко записав звернення до українського народу з нагоди Дня Гідності і Свободи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Зеркало недели.

"У листопаді 2013-го революція тільки почалася. Говорити про завершеність можна буде лише тоді, коли ми виконаємо програму європейських змін, яку сформулювали і поставили на порядок денний мільйони людей, які вийшли на майдани. Програму, яку підтримали десятки мільйонів на трьох демократичних виборах - президентських, парламентських і місцевих. І тим самим виконано одну з ключових вимог людей - повне перезавантаження влади", - сказав Порошенко.

Президент повідомив, що знає про незадоволення людей якістю і швидкістю змін. "Реформи, які вже почалися, ще не обернулися підвищенням рівня життя людей. Війна ще ніколи і ніде не приводила до процвітання. Ми ж пережили і все ще переживаємо і військові дії на нашій території, і широкомасштабну економічну агресію", - нагадав він.

"Сприймаю аргументи і відчуваю емоції тих, хто критично ставиться до влади, хто чекати не має бажання, а іноді просто і сил, моральних чи матеріальних. Так, не все ще виходить як хочеться і як треба. Іноді не вистачає рук, тому треба робити одночасно десятки справ, занедбаних роками", - додав президент.


Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...