
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Частина внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Україні може отримати грошову допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у розмірі 3600 грн на місяць протягом трьох місяців (загальна сума на особу - 10 800 грн), пише NV, ...
У більшості країн світу спостерігається зростання кількості випадків деяких видів раку. Зокрема серед осіб віком до 50 років за темпами зростання лідирує колоректальний рак, передають Патріоти України. У значній частині випадків таку тенденцію пов'язую...