Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду підтвердила незаконність походження активів родини поліцейського з Харківщини. Родина інспектора Ігоря Заброди купила Lexus LX 450D за 3,7 млн гривень, оформивши автівку на дружину, проте доходів на цю куп...
У Лановецькій громаді на Тернопільщині поліція розслідує напад на старосту одного з сіл громади. Потерпілого доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Тернопільщини. Староста села на Тер...