
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Для того, аби сплатити штраф за порушення правил військового обліку через застосунок "Резерв+", військовозобов’язаний громадянин має подати заяву про визнання свого порушення. Після цього ТЦК повинен у визначений законом термін розглянути цю заяву і ух...
В Україні ухвалили Державний бюджет на 2026 рік, завдяки чому зарплати вчителів зростуть найближчим часом. Мінімальний посадовий оклад педагогічних працівників значно збільшиться наступного року. Про це розповів голова комітету ВРУ з питань фінансів, п...