Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Українська військова і парамедикиня Катерина Поліщук після звільнення з російського полону повернулася на фронт та змінила свій позивний "Пташка". Про це вона розповіла в інтерв'ю Марічці Падалко, передають Патріоти України. "Я не висвітлюю свою військ...
Чимало українців дотримуються відомої історичної похибки, що першим королем Русі на початку 13 століття став Данило Галицький. Цей казус виник внаслідок того, що літописці Русі того часу як і світські володарі могли не знати напевно, про епізод, що мав...