
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Жидачівський районний суд Львівської області виніс вирок начальнику виробництва підприємства ТОВ «ТД «Остов-Бардс», що займається виготовленням пластикової тари, Івану Найдуху за поставку продукції до Росії під час воєнного стану. Посадовця підприємств...
У Київській області після російських масованих ударів по енергетичній інфраструктурі у суботу, 27 грудня, понад 320 тисяч споживачів залишилися без світла, передають Патріоти України. Загинула одна людина, 14 — дістали поранення. Наразі відомо, що у Бі...