
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
У реанімацію Львівської обласної інфекційної лікарні потрапив 43-річний чоловік - у нього через грип А розвинулася двобічна пневмонія. За словами лікарів, пацієнт у важкому стані. Про це LVIV.MEDIA розповів завідувач реанімаційного відділення Віктор То...
Науковці повідомили про виявлення у жабах унікальної бактерії, яка може стати основою для принципово нового підходу до лікування онкологічних захворювань. Про це пише видання New Atlas, передають Патріоти України. Під час лабораторних досліджень на миш...