
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Національний банк України оцінює, що масове повернення українців, які тимчасово перебувають за кордоном, почнеться не раніше 2027 року і відбуватиметься повільними темпами - приблизно по 100 тисяч осіб щороку. Про це йдеться в інфляційному звіті регуля...
Чимало українців за період повномасштабної війни стикнулися з ситуацією народження дитини в Німеччині або іншій державі. Виникають питання, як регулюється процедура набуття громадянства і чи може матір отримати місцевий паспорт, народивши дитину на тер...