
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Нове дослідження підтвердило унікальну здатність чорного меланізованого гриба Cladosporium sphaerospermum, знайденого на руїнах Чорнобильської АЕС: він здатний перетворювати іонізуюче випромінювання на енергію - аналог фотосинтезу, але на радіації, пер...
Попри свій поважний вік, 101-річна мешканка Нью-Джерсі Енн Анжелетті не збирається на пенсію і залишається надзвичайно активною і веде бізнес, передають Патріоти України. На каналі Eyewitness News ABC7NY вийшов сюжет про 101-річну Енн Анжелі, яка щотиж...