
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Дарницький районний суд Києва закрив провадження у справі №753/22406/24 щодо водія автомобіля Tesla Model S, якого поліція звинувачувала у повторному порушенні правил експлуатації транспортного засобу. Причиною складання протоколу стали задні покажчики...
Авіакомпанія airBaltic готова відновити регулярні повітряні рейси до Києва та Львова у своїй маршрутній мережі, щойно це буде безпечно. Найперші рейси виконуватимуться зі столиць Латвії, Литви та Естонії до Києва й Львова. Про це, як повідомляє "Телегр...