
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
В Україні населенню виплачують грошову допомогу за програмою "Зимова підтримка". Багатьох громадян хвилює, чи встигнуть вони отримати обіцяну 1 тисячу гривень. Редакція Новини.LIVE розповідає, до якого терміну українці мають витратити виплачену державо...
Китайські мільярдери почали використовувати сурогатних матерів у США, щоб заводити десятки та сотні дітей, повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. При цьому їм навіть не потрібно приїжджати особисто: достатньо надіслати генетич...