
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Дослідження показало, що яйця динозаврів були різнокольоровими, і вчені знайшли приклади віком 150 мільйонів років, передають Патріоти України з посиланням на IFLScience. Зазначається, що це був воістину переломний момент для орнітологів, оскільки рані...
У США митники затримали чоловіка, який намагався провезти до країни двох рідкісних папуг, сховавши їх у власній спідній білизні. Про подію повідомляє The Washington Post із посиланням на прокуратуру Південного округу Каліфорнії, передають Патріоти Укра...