
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Про злочин стало відомо після того, як діти розповіли батькам, що відбувалося під час “занять”. Одна дитина повідомила про непристойні дії, інша, що він змушував її дивитися порнографічні відео. Про це написав генеральний прокурор Руслан Кравченко, пер...
Різна частота відключень електроенергії в областях України викликана не лише прямими пошкодженнями енергооб'єктів, але й принципом роботи об'єднаної енергосистеми. Про це повідомляє Міненерго, передають Патріоти України. Хоча деякі регіони постраждали ...