Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк повідомив про довгоочікувану крапку у судовій тяганині зі своїм колишнім підопічним, артистом Віталієм Козловським. Про це Кондратюк розповів у соцмережі Facebook, передають Патріоти України. Продюсер ...
У Швейцарії 68-річну жінку притягнули до суду за те, що вона регулярно підгодовувала кота своїх сусідів. У результаті тварина перестала повертатися додому. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Swissinfo. Справу передано до суду, оскільк...