
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Підозрюваний у вбивстві військовослужбовця ТЦК у Львові Григорій Кідрук під час обрання йому запобіжного заходу у залі суду розповів, що військові зупинили його для перевірки документів, після чого почався конфлікт. Кідрук стверджує, що люди у військов...
В один з пивних барів у Новій Зеландії забрело дитинча морського котика. Це сталося у Річмонді, що на півночі Південного острова Нової Зеландії, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian. Співвласниця закладу, який є «френдлі» для твар...