
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Жодних нових змін до закону Про мобілізацію з грудня та постанови Кабінету міністрів України №560 не ухвалено. Тож правила, які визначають порядок призову на військову службу та надання відстрочок, які були встановлені раніше, зберігають свою чинність....
У рамках програми "Зимова підтримка" уряд запустив кілька напрямків допомоги громадянам. Це і безкоштовні квитки «УЗ 3000», і грошові виплати - у одну тисячу та 6 500 гривень малозабезпеченим верствам населення, передають Патріоти України. Процес прий...