
Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
Мама з Чернівців зняла відео, на якому показала, як її маленький син заспокоював чотиримісячну сестричку під час повітряної тривоги. Відео чернівчанка Таїсія Турич опублікувала у своєму Instagram-акаунті. На кадрах видно як її трирічний син, заспокоюва...
У Львівській області на гірськолижному курорті "Захар Беркут" зупинився крісельний підйомник із людьми. Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) опублікувала у Facebook світлини проведення рятувальних робіт 26 грудня, передають Патріоти У...