Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
У вівторок, 6 червня, в рамках 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Франції з тенісу українка Еліна Світоліна програла Аріні Соболенко з Білорусі. Після завершення матчу білоруска демонстративно чекала Еліну біля сітки для рукостискання, але українська тен...
7-го червня подекуди в Україні температура повітря прогріється до +27 градусів. Найспекотніше буде у Херсонській області, на півдні Одещини та в західній частині Криму, на Черкащині, Чернігівщині та Київщині - там вдень синоптик Наталка Діденко прогноз...