Вживання чашки чаю в день знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це з'ясували фахівці Університету Західної Австралії, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні, яке тривало 23 роки, брали участь понад 50 тис.осіб, приблизно 12 тис. з них страждали через проблеми із серцем.
Вчені дійшли висновку, що вживання продуктів, що містять близько 500 міліграмів флавоноїдів, захищає від виникнення й розвитку серцево-судинних захворювань. Така кількість флавоноїдів міститься, наприклад, у чашці чаю або жмені чорниці, наголосили дослідники.
У той час, як Кабмін готується збільшувати мінімальну пенсію українцям на 203 гривні - до 2564 гривень, деякі українці мають пенсійні виплати у сотні тисяч. Таку виплату отримують завдяки спеціальним пенсіям. Про це написав у своєму Telegram-каналі нар...
Віднедавна штраф за невчасне оновлення персональних даних можна сплатити онлайн у застосунку "Резерв+". Проте навіть після оплати громадяни зобов’язані оновити свої дані. Про це заявила заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко, передают...