Рятує від раку! Вчені приголомшили несподіваним відкриттям

Вчені з’ясували, що сода може підвищити ефективність хіміотерапії.

Ілюстрація: budetezdorovy.ru

Американські вчені з Інституту Людвіга по дослідженню раку прийшли до висновку, що сода може підвищити ефективність хіміотерапії, повідомляють Патріоти України.

Дослідники стверджують, що розбавлена в воді сода зменшує кислотність ракових клітин в глибині пухлини. "Клітини не хочуть виробляти білки або інші біомолекули в стані стресу. Вони хочуть уповільнити хід подій і прокинутися лише тоді, коли все повернеться в норму. Ідея неймовірно проста. Це не якісь там ліки за сто тисяч доларів, це звичайна сода", - розповів автор дослідження Чі Ван Дан.

Під час експериментів на мишах вчені з’ясували, що при підвищенні кислотності ракові клітини стають активнішими і пухлина краще піддається хіміотерапії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...