Рятує від раку! Вчені розкрили секрет "правильної" піци

Італійські фахівці з'ясували, що піца здатна не тільки видалити голод, вони вважають, що ця страва також допомагає запобігати раковим захворюванням.

Італійські вчені з'ясували, як піца може допомогти запобіганню утворення ракових пухлин, однак вони підкреслюють, що для користі варто вживати тільки правильну піцу. Про це повідомило агенство VistaNews, передають Патріоти України.

Група вчених з міланського Національного інституту раку стверджують, що правильна піца від раку в своєму складі не має шкідливих копченостей, м'яса, а також сиру. Справа в тому, що дані жирні продукти провокують ожиріння, раку, серцеві проблеми, а також і хвороби мозку.

Однак «піца, яка продовжує життя» має основу з пшеничного борошна і заправлена помідорами чері, броколі, оливками і оливковою олією, а також часником і чилі. Дані інгредієнти здатні сповільнювати зростання раку шлунка, стверджує автор дослідження Сільвано Галль.
Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендувала людям дотримуватися дієти з високим вмістом оливкової олії, фруктів і овочів.



Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...