Рятуйте голови і судини: Україну накрила потужна магнітна буря

У ніч на 29 червня Україну накрила потужна магнітна буря, повідомляють Патріоти України.

За даними Київського інституту геофізики, вона триватиме до вечора п'ятниці. У цей період нездужання відчують, перш за все, метеозалежні люди.

"Така структура людей, судин, капілярів, кровообігу, тому деякі люди до цього чутливі, так, як і до сонця, хтось більш чутливий, хтось менш чутливий. Тому і під час магнітних бурь люди по-різному себе почувають", - розповіла сімейний лікар амбулаторії № 3 міста Покровська Наталія Непочата.

Поліпшити самопочуття допоможе правильне харчування, кажуть медики. Дієтологи радять їсти овочеві салати і пити побільше води. А ось жирна їжа та солодощі можуть лише посилити нездужання, особливо у людей із зайвою вагою. Однак, якщо призначені препарати не допомагають, візит до лікаря краще не відкладати. Це загрожує ускладненнями.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...