Рятувала телевізор: Стали відомі шокуючі деталі пожежі в Кемерово

У Росії тривають допити по справі.

Ілюстрація: fakty.ua

Одна зі співробітниць згорілого кемеровського торгового центру "Зимова вишня" під час пожежі намагалася врятувати телевізор, повідомляють Патріоти України.

Одна з потерпілих у справі трагедії в ТЦ Ксенія Зіміна розповіла про дії персоналу під час НП. Її промова прозвучала під час судового засідання щодо розгляду скарги на арешт обвинуваченого в халатності пожежного Сергія Геніна. "Я відштовхнула аніматора, яка бігла вниз по сходах і тягла телевізор", - розповіла Зіміна.

В цей час пожежники, за її словами, "бігали по сторонах і не знали, що робити". Також під час засідання виступила адвокат Олена Кисельова, за словами якої виклик до пожежних вчинив не від відвідувачів центру, а від жителя будинку, розташованого навпроти.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...