Рятували до останнього: У мережі розповіли про загиблого в Авдіївській промзоні Захисника (фото)

Смерть бійця була миттєвою, але побратими не знали цього і намагалися врятувати Сергія Ручку, поки лікарі не повідомили про непоправне.

Сергій Ручка. Фото: соцмережі.На Донбасі ввечері 16 серпня в результаті мінометного обстрілу загинув захисник Авдіївської промзони Сергій Ручка. Про це йдеться на сторінці в Facebook 72 Гвардійська ОМБР, передають Патріоти України.

"Надійний, відважний, досвідчений. Коли треба, завжди виручав, йшов у бій без страху. Любив жартувати і завжди був усміхнений, незважаючи ні на що", - розповіли про загиблого його товариші.

За словами друзів Ручки, мінометний обстріл почався раптово. Коли вони побачили, що їхній друг поранений, то намагалися будь-якими способами зберегти йому життя. "Хлопці зробили все правильно, як їх вчили: наклали джгути на поранені кінцівки, закрили чистим рани на тілі, поклали Сергія на носилки і бігом, короткою стежкою, понесли його окопами до нашої броньованої "медички", яка вже летіла назустріч. Тут же, в повній темряві, носилки поклали в машину, де я під час руху наполегливо намагався врятувати бійця. Вже потім, в стабілізаційному центрі, куди ми примчали, хірург сказав, що хлопець помер ще там, в окопі ... Смерть була миттєва і безболісна; але ми не знали того, і рятували його, як живого, про останнього сподіваючись, що ось зараз він прийде в себе, часом нам навіть здавалося, що ми відчуваємо у нього слабкий пульс", - розповів медпрацівник батальйону. У Ручки залишилися дружина і 13-річна дочка.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...