"Рятував інших, а себе не зберіг": Біля Мар'їнки загинув український військовий

Боєць чергував на спостережному пункті, коли куля влучила йому в обличчя.
Поблизу Мар'їнки загинув ще один захисник України. Ілюстрація: соцмережі.

На Донбасі поблизу Мар'їнки від кулі снайпера загинув ще один військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади Сергій Михайлович Цепух, передають Патріоти України.

Це сталося сьогодні вночі. Боєць чергував на спостережному пункті. Куля влучила йому в обличчя, передає штаб ООС. Загиблий мав звання солдат. Він був родом із села Видерта Камінь-Каширського району Волинської області.

"Велике горе спіткало нашу родину. Загинув ще один Герой України, рідний племінник мого чоловіка. Сергій був лікарем, рятував. А себе не зміг уберегти. Порядна та чесна молода душа вже з Богом. Слава Героям", - написала у Facebook родичка загиблого Лариса Цепух.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...