Робив непристойні пропозиції та розпускав руки: У київському університеті викладача звинуватили в сексуальних домаганнях

Петро Романенко звинувачення в домаганнях заперечує і каже, що збирається подавати в суд за наклеп.​

40 студентів звинуватили доцента Романенка. Фото: соцмережі.

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка вибухнув секс-скандал: доцента кафедри біології Петра Романенко студентки звинуватили в сексуальних домаганнях, передають Патріоти України.

Зокрема, викладача звинуватили в тому, що він дозволяв собі розпускати руки, робив студенткам брудні пропозиції, а також відпускав непристойності. За словами студентки другого курсу Єлизавети Квіндт, в ніч перед заліком п'яний Романенко увірвався в кімнату до дівчат.

"Звертається до мене, каже, що обов'язково залік здам, раз така красива. А потім розповідає і показує на пальцях, як правильно робити кунілінгус. З кімнати його вивів черговий викладач", - пише вона.
Квіндт зібрала розповіді і інших студентів - про те, як в різні роки на практиці в Каневі Романенко ліз до студенток цілуватися на дискотеці, чіпав їх за сідниці, клав руки дівчатам на коліна і недоречно жартував.

Також доцента звинуватили в тому, що він приїхав на одну з екскурсій зі студентами п'яним в компанії друзів. "Від нього пахло перегаром, він хитався і бухав горілку з горла. Я і ще одна дівчинка лежали на плечах у мого друга Івана. Романенко це помітив і сказав:" Ваня, щось дівчинки занудьгували. Може, ти підеш до кімнати і зробиш їм кунілінгус? Тільки давайте ви будете кінчати тихо, щоб ніхто не почув", - розповіла студентка під псевдонімом Ріна Резник.

Після цього випадку дівчина написала скаргу на доцента. Коли студентки вирішили особисто поговорити з доцентом, він списав свою поведінку на стан алкогольного сп'яніння, а потім втратив свідомість. У матеріалі наголошується, що Романенко пішов на лікарняний. За словами директора УНЦ Людмили Остапченко, у нього стався серцевий напад. Сам же Романенко звинувачення в домаганнях заперечує і каже, що збирається подавати в суд за наклеп.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...