​Родина: доки татусь стоїть у черзі за компенсацією на проживання, дочка Михайла Добкіна шикує у п’ятизірковому готелі

22-річна дівчина обожнює красиве, дороге життя та соціальні мережи. Мабуть саме такими мають бути діти слуг народу, котрі за їх словами тільки і існують, щоб покращити життя злиденних співгромадян.

Донька нардепа від "Опоблоку", екс-голови Харківської ОДА Михайла Добкіна Алла продовжує публікувати в соцмережах особисті знімки, зазначають Патріоти України.

Як передає Depo.Харків, цього разу Алла Добкіна виклала в своєму Instagram селфі, зроблене в п’ятизірковому столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, що на Подолі.

Готель позиціонує себе, як "еталон розкоші в центрі Києва" та обіцяє клієнтам "неперевершений сервіс".

Однак, не дивлячись на дизайнерський інтер’єр готелю та номерів, Алла Добкіна вирішила зафіксувати всю розкіш, зробивши селфі в туалеті номеру.

Зазначимо також, що ціни за проживання в готелі починаються від 8 тисяч за ніч.

Нагадаємо, що серед народних депутатів, які отримали компенсацію на оренду житла у Києві є такі «бідаки» як брати Добкіни та Олександр Вілкул. Щомісячна доплата всім, хто звернувся - в межах 13-14 тисяч гривень.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...