"Романтика" кримських пляжів: Мережу підірвало нове відео з окупованого Криму

Це не страшно. Снаряди адже від російських "зелених братів" ще не літають? Ось коли полетять - нехай тоді і плачуть. А поки що є час мізки від "урапутіна" вилікувати.

Севастопольський пляж. 2016 рік. Фото: sevastopol.suНезважаючи на розпал курортного сезону, на пляжах анексованого Криму практично немає людей, а над нечисленними відпочиваючими пролітають військові літаки РФ. Якраз момент прольоту російської "чайки" і зафіксований на відео, що виклали користувачі на YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Зараз, відпочинок в Криму - це море, сонце, веселощі, гарний настрій і ... літаки", - про таке йде мова в іронічному коментарі до відео.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...