"Росія остаточно оскотинилася": Портрети Гіві і Мотороли в "Безсмертному полку" в Москві обурили соцмережі (відео)

"Так ще ніхто не ганьбив ветеранів ВВВ. Нести портрети терористів-нариків разом із їхніми портретами - це свинство", - пишуть обурені користувачі соцмережі.

Безсмертний Гіві. Скріншот.

У Москві на прокремлівській акції "Безсмертний полк" 9 травня несли портрети Гіві, Таврії, Дінго, Мотороли й інших терористів "ДНР" поряд із портретами героїв Другої світової. Повідомлення про це з'явилося на сторінці паблік "Грані.Ru" в Facebook, передають Патріоти України.

Автори пабліка розмістили відео з акції "Безсмертний полк" у Москві, на якій деякі учасники несли портрети убитих терористів "ДНР".

Жінка, яка несла портрет Михайла Толстих ("Гіві"), у відповідь на запитання журналіста пояснила, що це "герой Новоросії, який захищав її від нацистів".

Пост отримав понад 1,1 тис. лайків і більше 1 тис. перепостів.

У коментарях користувачі обурювалися безсоромністю пропагандистів, які змішали в одну купу справжніх героїв війни проти нацизму і відморозків-терористів, які влаштували Сомалі на Донбасі.

В'ячеслав Крамаренко обурився: "Що ж ви, бл*ді, робите, порівнюючи в цей день мого діда, який загинув у Сталінграді і багатьох інших полеглих на ВВ, із цими найманцями?"

Іван Іванов зауважив: "Так ще ніхто не ганьбив ветеранів ВВВ. Нести портрети терористів-нариків разом із їхніми портретами - це свинство. Країна остаточно оскотинилася".

Денис Корабльов зізнався: "Гірко і бридко бачити стада тварин, які обвішуються стрічками смугастими, носять портрети вусатого монстра, що погубив стільки народу. А коментувати факт, що поряд із портретами фронтовиків- героїв своєї країни тягають портрети поганих скотів, найманців і терористів - це вище моїх сил".

Як повідомляв "Обозреватель", ватажок "ДНР" Олександр Захарченко прикрасив портрет терориста Мотороли під час ходи "Безсмертного полку" орденом ВВВ.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...