Росія повертається на "круги своя": Московський телеканал звинуватив євреїв у всіх бідах світу

Кремлівська пропаганда знову звинуватила євреїв-масонів та "комітет 300" у всіх трагедіях 20 століття

Росіяни знову звинуватили євреїв у всіх трагедіях людства. Фото: pikabu.ru

Російський телеканал REN TV випустив в ефір короткометражку, у якій йде мова про світові катастрофи 20 століття. Автори звинувачують у всіх страшних подіх саме євреїв. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на unian.net.

Зокрема, у фільмі кажуть про "Титанік", катастрофу на Чорнобильській АЕС, теракт 11 вересня 2001 року, розвал СРСР 1991 року. Начебто сае євреї винні у всіх цих подіях особисто.

"Масонський заговор", "комітет 300", "Протоколи сіонських мудреців"... Як жартівливо називають самі росіяни такі "інформаційні викиди", це - "российские распятые мальчики для старшего поколения".

Аудиторія телеканалу - близько 100 млн. росіян. Які вірять у прибульців, священні яйця та "глобального предиктора" (по генералу Петрову, зокрема).


Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...