​"Росія вбила 12 українців з початку Чемпіонату світу": Німецький журналіст обурений реакцією чиновників ФІФА на вітання хорватського футболіста "Слава Україні!"

Подвійні стандарти та відверте невігластво, якщо не втаємничену корупцію продемонстрували чиновники світової федерації футболу.

Журналіст відомого часопису Bild Юліан Ріпці прокоментував епізод з відео Домагоя Види і Огнена Вукоєвича після перемоги над збірною Росії на ЧС-2018, зазначають Патріоти України.

«Просто нагадую: Росія вбила 12 українців з початку чемпіонату світу. Не проблема для ФІФА, звичайно.

Автократичний режим, який вкрав 2 млн українців в 2014 році і до цих пір вбиває і калічить щодня, може приймати чемпіонат світу з футболу.

Але гравець чемпіонату світу, який говорить «Слава Україні», може бути забанений за це.

ФІФА, ви огидні», - написав герр Репке.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...