''Росіяни і українці - брати, а політики - гі*но'': Гордон зробив несподівану заяву (відео)

Росіяни і українці - першопочатково брати, і вони приречені на дружбу, але їх не можна називати одним народом, як це робить президент РФ Володимир Путін. Однак, варто пам'ятати, що російська влада зробила злочин перед обома народами: і російським, і українським. Таку думку висловив відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон в передачі "вДудь" з Юрієм Дудем, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, випуск знімався у Відні (Австрія). Під час інтерв'ю Дмитро також назвав українських і російських політиків "гі*ном", заявивши, що саме ця риса об'єднує народи.

"Росіяни і українці – з самого спочатку брати і приречені на дружбу. Але це не один народ, як любить говорити Путін. Російське керівництво вчинило злочин перед українцями, і перед росіянами теж. Тепер російський народ страждатиме. Страждає вже і буде страждати ще більше, тому що військова машина РФ вторглася у внутрішні справи України. Те, що дурнів вистачає скрізь – це безперечно, але Росія розв'язала війну, відняла територію, прийшла в найважчий момент. Брат до брата так не приходить!" – висловився Гордон.

Також він додав, що вороже ставлення населення України до росіян обгрунтоване і якщо Росія віддасть Крим та Добасс, а також принесе публічні вибачення перед Україною, дружба відновиться

"У нас був важкий момент, ми розбиралися в собі, це наша внутрішня справа. Росія забрала Крим, розв'язала війну на Донбасі, в результаті чого загинули понад 10 тисяч осіб. Це огидно і жахливо, тому реакція українців на росіян зараз дуже загострена. Ось коли Росія покається і піде з української території – буде дружба", – резюмував Дмитро.

"Політики в наших країнах – гі*но! А молодь хороша, це нас і об'єднує. Маю надію, що українська і російська молодь будуть дружити, і політиків, які їх посварили та привели війська в Україну, пошлють нах*р", – підсумував Дмитро Гордон.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...