Росіяни самі не вірять "точним" опитуванням в Криму - "Ехо Москви"

Звичайно, що не всі росіяни є слухачами відомої радіостанції, але тим не менше отримані результати допомагають змалювати ставлення громадян РФ до опитувань, які організовує російська пропаганда.

Результатам соцопитування, яке провели в Криму, не вірить 86% росіян. Ілюстрація:nv.ua

Радіостанція Эхо Москвы у себе на сайті провела опитування, в якому визначила ставлення росіян до роботи Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ) у Криму, передають Патріоти України.

У слухачів запитували: "Чи довіряєте ви підсумками опитування ВЦИОМ у Криму?". Респонденти відповідали, як на сайті радіо, так і по телефону.

Згідно з даними опитування в мережі з 6711 людини - 5799 (86%) не довіряють опитуваннями ВЦИОМ. Позитивно відповіли 754 опитаних (11%), а 158 (2%) - важко відповісти.

По телефону з 108 опитаних 72 людини (67%) не вірять опитуванням в Криму. А 36 респондентів (33%) відповіли ствердно. І ніхто з людей не дав відповіді "важко відповісти", відповідаючи лише "так" або "ні".


В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...