"Росіянин був злий через програш збірної з футболу": Стали відомі нові подробиці побиття українця в Туреччині (фото)

Українця Андрія Сову в Туреччині жорстоко побив росіянин, бо був злий через програш російської збірної, повідомляють Патріоти України.

"Зараз він у лікарні, підключений до апаратів, до тями не приходив. Це єдина допомога, яку нам тут надають. Скрізь мене футболять, грошей на транспортування чоловіка у мене немає, і що мені робити, я не знаю", - розповіла дружина потерпілого Світлана.

За її словами, з 7 липня чоловік перебуває в комі. Світлана зазначає, що конфлікт стався ввечері на території готелю Ganita holiday village. "Чомусь чужий турист пройшов на територію готелю, він був росіянином. Мене поруч не було, інші відпочивальники кажуть, що росіянин був злий через програш російської збірної з футболу. Він ударив чоловіка, той упав і вдарився головою об асфальт, знепритомнів. Тільки за бейджиком на руці вдалося визначити, хто він і звідки", - говорить Світлана.

Поліція затримала росіянина, але на другий день вже відпустила. Він сплатив штраф у 800 доларів. "Я взяла виписку в поліції, вони його відпустили, і він вільно тут десь ходить", - скаржиться Світлана. Вона наголосила, що в консульстві України в Туреччині їй порадили тільки молитися. "Мені там сказали - моліться. Потім порадили пройтися готелем і зібрати гроші, тому що у консульства грошей на допомогу немає. Я просто шокована, не знаю, що робити. 15 липня у мене закінчується путівка, як я можу полетіти без чоловіка?", - плаче Світлана.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що докладають зусиль, щоб врятувати життя українця, який після конфлікту з росіянином 7 липня в готелі в Туреччині в комі.

Джерело: Обозреватель

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...