"Російське федеральне ТБ уже давно пробило дно в пекло і веде звідти пряму трансляцію", - Сенцов

Український політв'язень зізнався, що дивиться "Вести недели" російського пропагандиста Дмитра Кисельова "замість театра".

Олег Сенцов. Фото: ЕРА.

Незаконно засуджений у РФ український режисер Олег Сенцов у листі "Новой газете", опублікованому 28 грудня, заявив, що дивиться в колонії російське телебачення, передають Патріоти України.

За словами Сенцова, у нього "все гаразд і зі здоров'ям, і загалом". Він зазначив, що не бачив ефіру пропагандистської програми "60 хвилин" про нагородження його Сахаровською премією.

"Я не бачив, але уявляю собі це. Російське федеральне ТБ уже давно пробило дно в пекло і веде звідти пряму трансляцію. Тому не шкодую, що не побачив цієї чергової маячні. Хоч уранці я коротко дивлюся "Россия 24", щоб бути трохи в курсі, що відбувається. А по неділях я насолоджуюся дві години Кисельовим (програма "Вести недели" російського пропагандиста Дмитра Кисельова. – ред.). Тут немає театру, тому я ходжу на Кисельова", – написав Сенцов.

Він зазначив, що також дивився прес-конференцію президента РФ Володимира Путіна. "На жодне [запитання], як зазвичай, [Путін] не дав прямої відповіді, крім того, що в системі Федеральної служби виконання покарань у нас усе гаразд і змінювати нічого не треба. У всіх ув'язнених забилося серце, коли це запитання було поставлено, і жорстоке розчарування, коли було дано відповідь. Тому на гарні новини я не чекаю ні загалом, ні для себе персонально. Але це не означає, що я збираюся здаватися, розчаровуватися або про щось шкодувати. Вірю я, як і раніше, тільки в себе. Може, це і цинічно, зате чесно і надійно", – заявив режисер. Сенцов додав, що на інші запитання редакції не відповідатиме, оскільки поки не має наміру давати інтерв'ю.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...