"Російське федеральне ТБ уже давно пробило дно в пекло і веде звідти пряму трансляцію", - Сенцов

Український політв'язень зізнався, що дивиться "Вести недели" російського пропагандиста Дмитра Кисельова "замість театра".

Олег Сенцов. Фото: ЕРА.

Незаконно засуджений у РФ український режисер Олег Сенцов у листі "Новой газете", опублікованому 28 грудня, заявив, що дивиться в колонії російське телебачення, передають Патріоти України.

За словами Сенцова, у нього "все гаразд і зі здоров'ям, і загалом". Він зазначив, що не бачив ефіру пропагандистської програми "60 хвилин" про нагородження його Сахаровською премією.

"Я не бачив, але уявляю собі це. Російське федеральне ТБ уже давно пробило дно в пекло і веде звідти пряму трансляцію. Тому не шкодую, що не побачив цієї чергової маячні. Хоч уранці я коротко дивлюся "Россия 24", щоб бути трохи в курсі, що відбувається. А по неділях я насолоджуюся дві години Кисельовим (програма "Вести недели" російського пропагандиста Дмитра Кисельова. – ред.). Тут немає театру, тому я ходжу на Кисельова", – написав Сенцов.

Він зазначив, що також дивився прес-конференцію президента РФ Володимира Путіна. "На жодне [запитання], як зазвичай, [Путін] не дав прямої відповіді, крім того, що в системі Федеральної служби виконання покарань у нас усе гаразд і змінювати нічого не треба. У всіх ув'язнених забилося серце, коли це запитання було поставлено, і жорстоке розчарування, коли було дано відповідь. Тому на гарні новини я не чекаю ні загалом, ні для себе персонально. Але це не означає, що я збираюся здаватися, розчаровуватися або про щось шкодувати. Вірю я, як і раніше, тільки в себе. Може, це і цинічно, зате чесно і надійно", – заявив режисер. Сенцов додав, що на інші запитання редакції не відповідатиме, оскільки поки не має наміру давати інтерв'ю.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...