Російську зірку балету не пустили в Україну

Офіційна причина відмови поки невідома, ймовірно, таке рішення було прийняте через заборону на в'їзд чоловіків-росіян на територію країни.

Андрій Меркур'єв. Фото: сайт Великого театру.

Російську зірку балету, соліста Большого театру Андрія Меркур'єва не пустили в Україну. Офіційна причина відмови поки невідома, ймовірно, таке рішення було прийняте через заборону на в'їзд чоловіків-росіян на територію країни. Артист летів в Одесу на поставлений ним балет "Крик" за романом письменника Олександра Зінов'єва, передають Патріоти України із посиланням на РІА "Новости".
"Він прилетів в Одесу, на прикордонному контролі у нього перевірили паспорт і не пустили в країну", — розповіла вдова письменника Ольга Зінов'єва, зазначивши, що так і не знає причини відмови.

Також Зінов'єва уточнила, що Меркур'єв раніше регулярно приїжджав в Одесу на балет "Крик" — прем'єра постановки відбулася ще у травні 2014 року, і відтоді на спектаклях завжди був аншлаг. Вона додала, що, коли балет ставився в Одесі, постановники "отримали вітання навіть від міністра культури України". "І тільки через чотири роки стався такий жахливий випадок", — підсумувала вона.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...