Російський бізнесмен порадив Путіну на танках захопити Швейцарію

Російський підприємець, колишній власник мережі "Евросеть", який емігрував до Великобританії, має свої іронічні поради, як рятувати ситуацію, що склалася в РФ.

Євген Чичваркін. Фото:www.yugopolis.ru

Російський бізнесмен Євген Чичваркін запропонував президенту РФ Володимиру Путіну відправитися до Швейцарії на бронетехніці і захопити її. Про це Чичваркін сказав в інтерв'ю Cобеседніку, передають Патріоти України.

За його словами, за іноземним капіталом, який втікає з Росії, потрібно з'їздити на танках і повернути його назад, підганяючи прикладом автомата. Він запропонував відправитися на бронетехніці туди, де найбільше грошей.

"Пропоную захопити Швейцарію, бо в Сирії - пустелі, грошей там ніяких немає. Треба допомогти швейцарському народу розібратися, нарешті, з сатрапами, які пригнічують їх всі ці роки. Заодно з'ясувати, чому в такій маленькій країні, як Швейцарія, так багато грошей, а в дуже великій країні їх не вистачає - це несправедливо.

У стародавніх манускриптах написано, що Швейцарія - споконвічно російська земля, і всі гроші, які знаходяться у них, належать нам", - заявив Чичваркін.

На питання, де це записано, він відповів: "У стародавніх манускриптах, скрижалях, що зберігаються за великий плитою в монастирі, написані на бересті. Висічені. Старці служіння Путіну дізналися про це".

"Загалом, Швейцарії довго не жити в цьому хиткому світі. Влаштуємо бенкет горою і позапланову Олімпіаду", - саркастично каже російський бізнесмен.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...