Російський бізнесмен порадив Путіну на танках захопити Швейцарію

Російський підприємець, колишній власник мережі "Евросеть", який емігрував до Великобританії, має свої іронічні поради, як рятувати ситуацію, що склалася в РФ.

Євген Чичваркін. Фото:www.yugopolis.ru

Російський бізнесмен Євген Чичваркін запропонував президенту РФ Володимиру Путіну відправитися до Швейцарії на бронетехніці і захопити її. Про це Чичваркін сказав в інтерв'ю Cобеседніку, передають Патріоти України.

За його словами, за іноземним капіталом, який втікає з Росії, потрібно з'їздити на танках і повернути його назад, підганяючи прикладом автомата. Він запропонував відправитися на бронетехніці туди, де найбільше грошей.

"Пропоную захопити Швейцарію, бо в Сирії - пустелі, грошей там ніяких немає. Треба допомогти швейцарському народу розібратися, нарешті, з сатрапами, які пригнічують їх всі ці роки. Заодно з'ясувати, чому в такій маленькій країні, як Швейцарія, так багато грошей, а в дуже великій країні їх не вистачає - це несправедливо.

У стародавніх манускриптах написано, що Швейцарія - споконвічно російська земля, і всі гроші, які знаходяться у них, належать нам", - заявив Чичваркін.

На питання, де це записано, він відповів: "У стародавніх манускриптах, скрижалях, що зберігаються за великий плитою в монастирі, написані на бересті. Висічені. Старці служіння Путіну дізналися про це".

"Загалом, Швейцарії довго не жити в цьому хиткому світі. Влаштуємо бенкет горою і позапланову Олімпіаду", - саркастично каже російський бізнесмен.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...