РосЗМІ показали фото підозрюваного терориста, який влаштував вибух у метро Санкт-Петербурга

​Чоловік залишив у вагоні метро рюкзак і вийшов, після чого прогримів вибух.

Вибух у петербурзькому метро. Фото:24tv.ua

Передбачуваний терорист, який, можливо, влаштував вибух в метро Петербурга, потрапив на запис з камери спостереження. Скріншот з відео оприлюднив російський канал РЕНТВ, передають Патріоти України.

Як видно на кадрі, зробленому камерою спостереження, чоловік носить бороду. На ньому була шапка. Правоохоронці не виключають, що чоловік одягнувся таким чином спеціально, щоб ввести в оману слідство.

Як повідомляли очевидці, чоловік залишив рюкзак у вагоні і пішов. Після цього пролунав вибух.

Як повідомлялося раніше, сьогодні в метро в Санкт-Петербурзі на перегоні між станціями метро - "Сінна площа" і "Технологічний інститут" - прогримів вибух. Загинули щонайменше 10 людей, десятки отримали поранення.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...