Розбірки в "ДНР" продовжуються: Журналіст про те, що означають вибухи в Донецьку

Вибухи в Донецьку можуть попередженням керівникові окупаційної адміністрації Денису Пушиліну. Не виключено, що це розбірки між ватажком "ДНР" та олігархом Сергієм Курченком. Таку думку висловив блогер Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

Вибухи в Донецьку сталися на шляху, яким їздить ескорт Пушиліна. Розбірки в "ДНР" продовжуються. Це схоже на попередження, можливо, від Курченка. З Пушиліним може статися, що завгодно. ОРДЛО – територія беззаконня. Аналог Сомалі. Хто кого вб’є наступним – неможливо передбачити. Про Захарченка теж ніхто не думав, що його ліквідують, – наголосив Денис Казанський.
За його словами, Захарченко разом зі своїм поплічником Ташкентом заважали Курченку будувати свій бізнес. І ліквідація Захарченка була вигідна Курченку. Одразу змінився розклад сил. Оточення Захарченка прибрали. Ташкент швидко виїхав до Москви. А новим керівником Кремль призначив Пушиліна.
Як зазначає експерт, Пушилін був узгодженою кремлівською кандидатурою. В тому числі, з Курченком. Пушилін виконує роль вивіски і має менше впливу, ніж Захарченко. Більш впливовим є так званий "прем’єр" Ананченко – людина Курченка, яка здійснює основне керівництво економічними процесами в "ДНР". Загадкова людина, яка ніде на з’являється. Немає жодних його фото.
"В "ДНР" після загибелі Захарченка йде постійно переділ власності. Його вбивство продемонструвало, що існує кілька кланів усередині окупованих територій. Зараз ситуація ще більше ускладнилася", – розповідає Казанський.

Він також не виключив, що ці вибухи можуть бути наслідком кремлівських розбірок. Щодо Курченка говорять, що він перейшов у спадок від Януковича російським спецслужбам – ФСБ, ГРУ. І його експлуатують як номінального фунта, який замається бізнесом в ОРДЛО, виведенням капіталів. Протистояння точно має підтекст.

Джерело: 24 канал

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...