Розчавило фашистським танком: На зйомках фільму улюбленого актора Путіна сталася трагедія (відео)

Зйомки чергового прапагандистського бойовика обернулися трагедією через людський фактор або несправність, чи недоглянутість техніки

У Росії під час зйомок масштабного військового фільму "Ильинский рубеж", у створенні якого бере участь один з улюблених акторів президента РФ Володимира Путіна Сергій Безруков, трагічно загинув каскадер, повідомляють Патріоти України.

За словами членів знімальної групи, танк не загальмував на потрібній позначці і наїхав на 31-річного Олега Шелкіна. Трагедія сталася у понеділок, 22 жовтня.

Повідомляється, що чоловік не встиг вчасно зреагувати на танк, що рухавться, і потрапив під нього. Від отриманих травм каскадер помер на місці події. Справою вже займаються правоохоронні органи, ведеться дослідча перевірка.

Поки що ж робота над картиною з Сергієм Безруковим припинена. Очевидці трагедії повідомили, що йдеться виключно про нещасний випадок.

"Танк не загальмував на потрібній точці, чоловік не встиг зреагувати і потрапив під машину. Каскадер загинув. Ми перебуваємо у глибокому шоці", — розповіли представники знімальної групи.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...