Розчленувала і хотіла з'їсти: У Хабаровську пенсіонерка жорстоко вбила українця

Під Хабаровськом (Росія) 80-річна пенсіонерка вбила і розчленувала квартиранта з України, котрий працював двірником. Фрагменти тіла 52-річного чоловіка знайшли 30 січня на вулиці в селищі Березівка. Пізніше правоохоронці виявили його кров у помешканні бабусі. Жінку взяли під варту, повідомляють Патріоти України.

За інформацією Telegram-каналу НТВ, розрубані сокирою частини тіла підозрювана розфасувала в мішки і винесла на смітник. Один із мішків розірвав безпритульний пес і витягнув звідти руку, яку приніс у двір, де грали діти. Вони розповіли про все дорослим і ті викликали поліцію.

Зі свого боку видання DVHab пише, що пенсіонерку крім вбивства підозрюють у канібалізмі нутрощі чоловіка знайшли в її холодильнику.

У Слідчому комітеті відомості про канібалізм не підтвердили, але й не спростували. "В інтересах справи ми не можемо розголошувати більше інформації, ніж вказано на офіційному сайті. Це може порушити хід слідства", — цитує правоохоронців Znak.

За інформацією "Комсомольської правди", раніше жінка працювала забійницею на свинофермі. Сусіди старенької розповіли, що вона випивала і часто влаштовувала конфлікти. Чоловік, який живе поверхом нижче, згадав, що в імовірну ніч вбивства від ударів зверху у нього в квартирі тряслася люстра. Крім того, мешканці будинку, де сталося вбивство, стверджують, що в квартирі жінки серед ночі часто були чутні гучні стуки — як від рубання м'яса.

Люди також впевнені, що вбитий чоловік — це не єдина жертва пенсіонерки. Раніше з її квартири безслідно зникла інша квартирантка— жінка, яка нещодавно продала квартиру. Її паспорт знайшли у пенсіонерки. Крім того, декілька років тому зникла маленька дівчинка,яка жила по сусідству з убивцею. Дитину не знайшли донині.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...