Розгул бандитизму: На Львівщині злочинці намагалися підірвати місцевого жителя у власному автомобілі

. З транспортного засобу вилучено вибуховий пристрій і скеровано на експертизу.

Ілюстрація: ЖЖ

На Львівщині в результаті спільної спецоперації працівників поліції, Служби безпеки України та прокуратури було затримано двох чоловіків, які планували підірвати місцевого жителя у його власному автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Як розповів начальник управління внутрішньої безпеки у Львівській області департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України Роман Рибіцький, до правоохоронців надійшла інформація про те, що мешканець Львівщини має намір придбати саморобний вибуховий пристрій, виготовлений на замовлення.

Було встановлено, що двоє жителів Львівщини віком 35 та 42 років, один з яких раніше судимий за скоєння тяжких злочинів, планували підірвати автомобіль Mitsubishi Pajero, коли в ньому перебуватиме власник – раніше судимий за тяжкі злочини житель Львівської області.

Правоохоронці проконтролювали процес закладення вибухового пристрою в позашляховик. Двох осіб, які на ґрунті особистих неприязних відносин готували замах на власника іномарки, увечері 27 лютого правоохоронці затримали. З транспортного засобу вилучено вибуховий пристрій і скеровано на експертизу.

Вказаним особам підготовлено повідомлення про підозру у злочині за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (готування групою осіб до вчинення умисного вбивства особи способом, небезпечним для життя багатьох осіб), а також готується клопотання в суд про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...