Розлили 40 тонн чавуну: У Кривому Розі сталася серйозна НП

Наразі встановлюються всі подробиці інциденту.

Ілюстрація: tmp-press.ru

На Криворізькому гірничо-металургійному комбінаті ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" під час запуску найбільшої доменної печі №9 після проведеного капітального ремонту стався розлив розплавленого чавуну, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

Так, піч знаходилася в ремонті з лютого, після закінчення якого 27 квітня розпочався її запуск. Однак увечері 29 квітня відбувся неконтрольований викид рідкого чавуну, який супроводжувався гучним звуком.

"В даний момент ситуація під контролем. Доменна піч №9 зупинена, щоб забезпечити безпеку на промисловому майданчику з метою детального дослідження обставин і усунення недоліків. Постраждалих немає, весь виробничий персонал в безпеці. Небезпеки для працівників та навколишнього середовища немає", - констатується в інформації підприємства.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...