Розпач, сльози, крики: З'явилися кадри перших хвилин після вибуху в пітерському метро (відео)

На кадрах ролика видно, як потерпілі намагаються вибратися з вагона метро. Пасажири негайно кидаються на допомогу постраждалим.

Вагон метро після вибуху. Фото:соцмережі

Очевидці зняли на відео перші секунди після вибуху в метро Санкт-Петербурга. Вибух стався вдень 3 квітня на станції метро "Технологічний інститут". Відео викладено на сайті РЕНТВ, передають Патріоти України.

На кадрах ролика видно, як потерпілі намагаються вибратися з вагона метро. Пасажири негайно кидаються на допомогу постраждалим.

На відео показано, наскільки серйозні пошкодження отримали люди, що знаходилися в потязі.

Як повідомлялося раніше, 3 квітня в Санкт-Петербурзі близько 14:30 на станціях "Сінна площа" і "Технологічний інститут-1" в вагонах метро прогриміли вибухи.

Повідомляється, що загинули 10 осіб, понад 20 поранених. Через вибух перекрито рух транспорту на кількох вулицях, а також закрито всі станції метро.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що однією з причин вибух в метро Санкт-Петербурга може бути теракт.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...