Розп'яті хлопчики не в тренді: РосТБ шокувало глядачів сюжетом, як "криваві укри" зарили в землю живцем сепаратиста (відео)

По-перше, чого б це наші воїни позували на чужу камеру? По-друге, а чого тільки "мінус один сепар"?..

Украинський захисник риє яму. Фото: glavred.infoТелерадіокомпанія для зомбоватників "Зірка" розмістила в мережі інтернет відеоматеріал нібито страти сепаратиста, пишуть Патріоти України.

У ролику видно, як невідомі люди в масках, які розмовляють українською мовою, закопують в землю ще живої людини, заздалегідь побивши його і зв'язавши ноги скотчем. Після того як імовірно ополченця закидали землею, на могилі встановили табличку на якій написали "-1 сепар".

«Справжність відео не підтверджена, але те, що відбувається, виглядає настільки реалістично, що не викликає жодних підозр у ідентичності звірств українських радикалів", - наполягає на своєму телерадіокомпанія" Зірка ".

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...