Розплата за концерти в "Л-ДНР": СБУ заборонила в'їзд в Україну знаменитому російському рок-музиканту

Опублікований документ.

Фото: lenta.ruСлужба безпеки України заборонила в'їзд в Україну на 5 років відомому російському музиканту і засновнику групи "Агата Крісті" Вадиму Самойлову. Про це йдеться в повідомленні видання "Обозреватель" з посиланням на відповідь СБУ на запит, передають Патріоти України.

"Повідомляємо, що вказаному громадянину (Вадиму Самойлову) Службою безпеки України 29.04.2015 р, в інтересах забезпечення державної безпеки, заборонений в'їзд в Україну терміном на 5 років", - йдеться у відповіді відомства на запит журналістів.

Нагадаємо, що Самойлов неодноразово виступав на фестивалях і святах в окупованих проросійськими бойовиками Донецьку і Луганську.

Також артист в 2015 році отримав медаль самопроголошеної "ЛНР" "За заслуги перед Республікою" другого ступеня.

У минулому році Самойлов намір зняти кліп в Донецьку на пісню, навіяну враженнями від подій, що відбуваються на Донбасі.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...