Розправа: На Закарпатті вистрілили з гранатомета у будинок екс-прокурора

На місці події. Фото: ЖЖ

Рано вранці 27 березня у Виноградові Закарпатської області невідомі вистрілили з гранатомета у будинок колишнього прокурора. Про цю подію на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський активіст Роман Келемен, передають Патріоти України.

Будинок, по якому невідомі вистрілили, належить колишньому прокурору Хустської прокуратури та першому заступнику Закарпатської обласної прокуратури Івану Кайлу. За словами активіста, снаряд пробив стіну і осколками пошкодив значну частину приміщення та даху будинку. Також він розповів, що раніше прокурору невідомі спалили автомобіль.

Про подію поліцейським повідомив мешканець сусіднього будинку, який почув звук пострілу. В самому будинку екс-прокурора на момент події нікого не було, тому жертв вдалося уникнути.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...