Розправа суддівської мафії? Сестру жертви резонансної аварії знайшли мертвою

Жінка домагалася жорсткого покарання для винуватця ДТП.

Фото: ЗМІ

На Київщині знайшли мертвою Ірину Ноздровську, сестру загиблої у резонансній ДТП. Тіло Ірини знайшли в річці, жінка була роздягненою. Про це заявив журналіст Володимир Тимофійчук, повідомляють Патріоти України.

Ірина зникла кілька днів тому. Востаннє вона виходила на зв'язок у п'ятницю, 29 грудня, о 17:00. Вона телефонувала матері і казала, що їде додому на маршрутці. Вже через годину зв'язку з Іриною не було. Її телефон був то поза зоною досяжності, то зайнятий.

27 грудня захист винуватця ДТП, в якій загинула сестра Ірини, Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області мало не домігся його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд у підсумку постановив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб.

Аварія сталася 30 вересня 2015 року уселі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатинську. Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду.

Пізніше поліція повідомила деякі подробиці про обставини смерті Ірини. Основна версія - навмисне вбивство.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...