Розслідування триває: Геращенко назвав імена п'яних дебоширів із Миколаєва, що "прославились" у мережі

За фактом їхніх хуліганських дій поліцією міста Миколаєва розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст. 296.

Антон Геращенко. Фото: ЖЖПоліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій двох молодиків, що влаштували бійку у центрі Миколаєва Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив радник глави МВС та народний депутат Антон Геращенко, передають Патріоти України.

Він також назвав імена миколаївських "зірок Youtubе":

1. Слободяник Артем Васильович, 1990 року народження.
2. Сімов Геннадій Олексійович, 1984 року народження.

За фактом їхніх хуліганських дій поліцією міста Миколаєва розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст. 296.

"Якщо вони завтра не з'являться до слідчого на допит, вони будуть оголошені в розшук. Також слідчий вправі заарештувати майно дебоширів для гарантії компенсації завданого ними матеріального і морального збитку. Хулігани і бешкетники будуть покарані. А патрульні поліцейські, котрі проявили боягузтво і розгубленість будуть звільнені. Їм не місце в поліції", - заявив Геращенко.

Нагадаємо, 30 серпня в мережі було опубліковано відео, на якому в Миколаєві кілька патрулів поліцейських не можуть приборкати двох дебоширів.

Зараз триває службове розслідування, за результатами якого всі патрульні, які проявили бездіяльність під час конфлікту в Миколаєві, будуть звільнені з лав Національної поліції.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...