"Розстрілювали". Підвішували. Струмом били": Боєць АТО розповів про жахи, пережиті в полоні терористів

Бойовики жорстоко катували полонених.

Фото: ua.112.ua

Терористи на Донбасі били струмом і пиляли зуби полоненим українським солдатам, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Перший допит в підвалі проводили російські кадрові військові. Питання - відповідь, питання - відповідь. Після допиту мене відвели наверх і забрали мого товариша (як з'ясувалося потім, замість допиту його відвезли в лікарню - зашивати). А буквально через кілька хвилин за мною знову прийшли. Цього разу - місцеві", - розповів в екс-полонений "ДНР" Олександр Олійник.

За його словами, конкретних питань у них не було. "Розстрілювали". Підвішували. Струмом били. Зуби пиляли... Жесть, словом. Три доби це тривало", - підсумував Олійник.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...