Періодичне дотримання посту зменшує навантаження на печінку й нирки, а також знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Таку думку висловила лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, повідомляють Патріоти України.
«Коли ми їмо менше м'ясних продуктів, розвантажується і печінка, нирки – на них іде менше навантаження. Цей період надзвичайно корисний у віці 40-65 років, тому що людям у такому віці треба обмежувати червоне м'ясо, яке є джерелом амінокислоти, що провокує запальні процеси, процеси старіння і навіть інфаркт та інсульт», - зазначила дієтолог.
За її словами, тисячолітня історія дотримання посту нашими предками отримала підтвердження сучасної науки, яка каже, що обмеження білків тваринного походження дуже корисне.
При цьому вона додала, що особливих змін у раціоні людини при постуванні не відбувається, тому що ми лише замінюємо білки тваринного походження білками рослинного походження і просто відмовляємося від м'яса і молочних продуктів.
Мережею поширилося відео, де працівниця Приватбанку відмовляється обслуговувати російськомовного клієнта. Жінка навідріз заявила, що не розуміє російської мови. Зокрема користувачка соцмережі Facebook Олена Гуменюк зауважила, що згідно з українським за...
Нове відкриття у Великій піраміді Гізи в Єгипті дозволяє припустити, що ця споруда була не просто місцем останнього упокою фараона, а й гігантською електростанцією. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. "Вчені піддали конструкцію віком 46...