Рухнули три поверхи: У Росії прогримів вибух у житловому будинку (фото)

Зруйновано третій, четвертий і п'ятий поверхи. До місця події виїхали рятувальники.

Фото: ЗМІ

У російському Мурманську рухнули три поверхи житлового будинку. Як повідомляє телеграм-канал Mash, за попередньою інформацією, в одній із квартир стався вибух газу.

Як мінімум одна людина загинула і п'ятеро постраждали. Рятувальники продовжують працювати на місці НП.

Пізніше оперативний штаб підтвердив загибель однієї людини. Також підтвердили і інформацію про те, що п'ятеро людей заблоковано під завалами. Також в мережі з'явилися перші фото і відео з місця трагедії.

За інформацією джерела Інтерфаксу , "на місці вибуху виявлено тіло загиблого, постраждалих відвозять з опіками дихальних шляхів".

За його даними, п'ять осіб заблоковані на третьому поверсі житлового будинку. "Ріг будинку обрушився з п'ятого по третій поверх. На третьому поверсі залишаються заблокованими п'ятеро мешканців", - сказало джерело. За попередніми даними, вони живі.

Рятувальники розбирають завали. Їх представник також повідомив, що на третьому поверсі можуть бути заблоковані п'ять чоловік. На даний момент проводиться евакуація всіх мешканців п'ятиповерхівки з усіх трьох під'їздів будинку. За даними НТВ, з-під завалів дістали трьох постраждалих. Ще кілька людей шукають рятувальники.





"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...