Руки у крові: Біля пропаг*ндонки Захарової засвітився відомий найманець "ДНР" (фото, відео)

На брифінгу речника МЗС Росії Марії Захарової помітили одіозного сербського найманця "ДНР", снайпера Деяна Берича ("Декі"), повідомляють Патріоти України.

Там він представився журналістом видання PolitRussia. Про це у своєму відеоблозі на YouTube розповів український журналіст Роман Цимбалюк.

"Я уважно подивився на обличчя людей, які прийшли ставити Захаровій питання, і з'ясувалося, що на брифінг тепер ходять російські бойовики, які прославилися вбивством українських солдатів. Як вам такий поворот? Це черговий доказ того, що російські журналісти несуть винятково "слово правди" . Залишилося незрозумілим — "Декі" прийшов на брифінг до Маші зі снайперською гвинтівкою чи залишив її у гардеробі? Ну, так би мовити, щоб дуло не стирчало і не бентежило інших репортерів", каже журналіст.

Цимбалюк нагадав, що Берич неодноразово з гордістю розповідав кремлівським пропагандистським ЗМІ про те, як він вбивав українських громадян. Причому рупори Кремля виставляють його не як кримінальника і вбивцю, а як героя.

"Але тепер у нього новий рівень — підкорив брифінг МЗС Росії. Ось воно, справжнє обличчя російського журналізму", — із сарказмом резюмував Цимбалюк.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...