"Русские своих не бросают": Із РФ видворяють до України прихильницю "ДНР"

Кремль всіляко підтримує терористів тільки у пропагандистських сюжетах, коли це йому потрібно. А от на практиці...

Росіяни регулярно депортують бойовиків "ДНР". Ілюстрація: соцмережі.

Бойовиків, що мають українське громадянство, депортують з Росії в Україну і позбавляють дозволів на право перебування на території Росії, передають Патріоти України.

Українка, яка підтримує бойовиків «ДНР», Ірина Воронцова повідомила, що вона проживає в Росії, де має дозвіл на проживання і надавала допомогу угрупованням бойовиків. Вона зазначає: «Никто не обращает внимания на ту проблему, что эти люди в Украине без прав, скорее всего, им там грозит тюремное заключение».
При цьому їй заборонили в'їзд на територію РФ, що стало підставою для анулювання раніше виданого дозволу на проживання. Тепер їй загрожує депортація в Україну за участь в акції, що відбулася в Петербурзі з нагоди 100-річчя Жовтневої революції. Сама ж Воронцова вважає, що якщо її виженуть в Україну, їй загрожує до 15 років в'язниці.
Також, прихильники бойовиків оскаржують рішення МВС і вимагають від російської влади надати йому політичний притулок. Вона зазначає: «Депортация мне грозит тюремным сроком за поддержку террористической организации. Это, как минимум, тюремный срок от 9 до 15 лет дают… Мой муж воевал на стороне ополчения, но для суда это не является доказательством. Выглядит странно — Россия же помогает "ДНР" … Если мы — страна агрессор и мы с ними воюем, почему мы туда кого-то отдаем». При цьому вона зазначила, що «законодательно не определен статус добровольца Донбасса в России».

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...