"Русский мир" в "ЛНР": Після п'яних "розбірок" в Алчевську терорист з інсультом потрапив до лікарні

Окрім того у п'яного найманця з Камчатки також діагностували струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Ілюстрація:uapress.info

В окупованому Алчевську після вдалих бойових навчань в межах міста бойовики продовжили вести звичний спосіб життя: пити і влаштовувати "розборки" не тільки з місцевими, але і серед своїх. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Так, нещодавно в місцеву лікарню з інсультом, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку в стані алкогольного сп'яніння потрапив 27-річний російський бойовик, який приїхав на Донбас з Камчатського краю.

За даними місцевих ЗМІ, в Алчевську чоловік "служить" на посаді гранатометчика.

Медикам в лікарні потерпілий найманець розповів, що його побили товариші по службі в казармі. Що стало причиною "розборок" бойовиків невідомо.

У соціальних мережах місцеві жителі не поширюються про подію. Традиційно інформації про надзвичайну подію немає і на "офіційних" сайтах "ЛНР".

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...