"Русских не люблю!": Російський депутат зробив несподіване зізнання (відео)

Депутат парламенту Чечні від "Єдиної Росії" (партія президента РФ Володимира Путіна), колишній міністр оборони Ічкерії Магомед Ханбієв заявив, що не любить росіян. Про це політик сказав у прямому ефірі в Instagram, відео з його зізнанням опублікував у Twitter російський опозиціонер Олексій Навальний, повідомляють Патріоти України.

"Я падишах мого народу — чеченець. Із росіянами ніколи не розмовляю. Я росіянам ніколи й слова не кажу. Жодному росіянину не здавався. У мене не було розмови ні з одним російським генералом, ні з офіцером. І я їх не люблю навіть сьогодні. Я — син Ічкерії!" — сказав Ханбієв.

На сайті чеченського відділення "Єдиної Росії" йдеться, що Магомед Ханбієв є членом фракції партії влади в парламенті Чечні, а також входить до комітету з питань законності, правопорядку і безпеки. Нагороджений орденом Кадирова, орденом "За розвиток парламентаризму в Чеченській Республіці".

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...