Рим аплодує майстерності синьйорини: 18-річна українка у фіналі тенісного турніру розгромила досвідчену росіянку

Українська тенісистка реалізувала шість з семи брейк-поінтів і програла суперниці один гейм на своїй подачі.

Даяна Ястремська. Фото: Дзеркало тижня.

Українська тенисистка Даяна Ястремська виграла турнір серії ITF Womens Circuit в Римі. В фіналі 5 ракетка України розгромила росіянку Анастасію Потапову (6:1, 6:0), передають Патріоти України.

Українська тенісистка реалізувала шість з семи брейк-поінтів і програла суперниці один гейм на своїй подачі. Титул в столиці Італії став для Ястремський третім на професійному рівні: у 2016 році вона виграла 25-тисячник в бразильському Кампінас, а в минулому сезоні стала чемпіонкою 60-тисячника в Угорщині. І ось тепер 100-тисячник в Римі.

Крім того, перемога в Римі дозволить Даян встановити новий особистий рекорд в рейтингу WTA, де вона підніметься як мінімум на 111 місце (зараз займає 127-у позицію).

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...