Ризикуючи власним життям: На Донбасі командир врятував пораненого бійця з-під вогню терористів

За рішучість та ініціативу, вмілі дії в бою особовий склад відділення сержанта Назара Котиса командуванням військової частини представлено до нагород.

Ілюстрація: ЗМІ

Під час бою на Горлівському напрямку один із українських військовослужбовців отримав осколкове поранення, а терористи обстрілом не давали медикам надати допомогу, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

"Противник вів щільний вогонь по опорному пункту, відсікаючи можливість надання пораненому першої медичної допомоги. Ризикуючи власним життям, евакуювати бойового побратима вирішив командир відділення сержант Назар Котис. Його бойова машина під вогнем противника здійснила маневр та під прикриттям вогню свого підрозділу екіпаж врятував пораненого воїна", - йдеться у повідомленні.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...