"С годом рака": Михайла Задорнова затролили за "дууууже тупий жарт" про Обаму

Соцмережі вибухнули їдкими коментарями, де сатирика абсолютно не шкодували. Що ж, Задорнову лише пригадали його ж слова!

М.Задорнов. Фото: nahnews.org.

Користувачі соцмереж поглумилися над відомим російським сатириком Михайлом Задорновим за невдалий жарт про президента США Барака Обаму. "Як символічно: в рік Півня президентом США стає жвавий мужик з "гребінцем" на голові, а його попередник йде з роком Мавпи", - написав він у Twitter, передають Патріоти України.

Коментатори тут же вибухнули їдкими зауваженнями, пригадавши як стан здоров'я сатирика, так і ряд його пріснопам'ятних жартів.

Нагадаємо, восени 2016 року здоров'я Михайла Задорнова значно погіршилося: комік оголосив про те, що серйозно захворів і буде змушений пройти курс лікування в Прибалтиці.

Пізніше 68-річному сатирикові стало погано прямо під час концерту, і він скасував усі виступи на місяць вперед.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...